woensdag 30 augustus 2017

Limited edition Lingerie - Rosa Faia

Een fijne bh is toch wel een must voor iedere vrouw. Helaas is dit voor velen wel een moeilijke opgave deze te kunnen vinden. Zoveel soorten, merken en maten.. Ik maakte kennis met de lingerie lijn van Rosa Faia. Een erg mooie en vrouwelijke lijn die onlangs een Limited Edition van de Louisa bh heeft uitgebracht. Reden om even uit te proberen.

De bh, die hierboven op de foto te zien is, zit erg comfortabel door de mooie aansluitende pasvorm. Het is een zogenoemde decolleté bh in een diep roze kleur. Ik noem dat altijd een beetje de elegante kleur roze die past bij sterke en zelfverzekerde vrouwen. Het is een bh die erop gemaakt is wat decolleté te showen. Met een net bloesje of mooie top vindt ik dat persoonlijk erg goed staan. Mooie borsten mogen gezien worden toch?! Daar zijn we vrouwen voor. Het moet natuurlijk wel passen bij de gelegenheid, maar over het algemeen is het maar net hoe de rest van de outfit gestyled is.  

De limited edition Louisa bh heeft een fijn gebloemd borduursel en is voorzien van charmante details, zoals een siersteentje met strikje tussen de cups en fijn borduursel aan de aanzet van de schouderbandjes. Bij sommige decolletébeha's willen de bandjes nog wel eens van de schouders zakken. Deze bh lost dat slim op: de schouderbandjes zijn aan de achterzijde iets meer in de het midden geplaatst zodat ze prima op hun plaats blijven zitten. Toch wel nummer één irritatie wat nu wordt voorkomen :) Verder geeft het doorlopende frame en het rugpand van stevige tule optimale steun. De tweedelige cups met een mooi gewelfde lengtenaad modelleren zacht en het fijne butterflymotief geeft een zachte, maar sexy uitstraling. Natuurlijk zijn er ook bijpassende slips in verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Voor ieder wat wils. Deze specifieke bh is te verkrijgen in roze, zwart en wit. Van maat 36 t/m 48. Zo ongeveer iedere vrouw kan hier dus terecht. Mocht jij interesse hebben? Klik dan even hier voor de gehele collectie.

Liefs, Yvonne



Geen opmerkingen:

Een reactie posten