Begeleiding/Tarieven

Persoonlijke hulp nodig?


Als Orthomoleculair therapeut, diëtist, lifestyle coach en ervaringsdeskundige help ik graag ook andere met het behalen van persoonlijke doelen omtrent voeding, gezondheidsklachten en levensstijl. Wil jij afvallen, fysiek sterker worden, een gezonder eetpatroon, meer energie of zijn er medische redenen en/of klachten voor eventueel een verandering?
Ik help je graag!

Wat heb ik te bieden?Orthomoleculair consult
Moeheid, darmklachten, stress/burnout, slaapproblemen, insuline gevoeligheid, diabetes etc.? Samen gaan we opzoek naar de oorzaak van mogelijke gezondheidsklachten en/of een zo vitaal en fit mogelijk lijf. Met behulp van de juiste voeding, leefstijl en indien mogelijk supplementen sta ik voor je klaar om op een persoonlijke manier ideale gezondheid te bereiken en klachten te behandelen en/of voorkomen.

Intake á ±90 minuten: €120
Eerste vervolg consult á ±30/40 minuten:  60
Opeenvolgende consulten ±30 minuten: €45


Diëtistisch consult
Hulp bij een gezonder eet-/leefpatroon, overgewicht, ondervoeding, diabetes, te hoog cholesterol, te hoge bloedglucose, te hoge bloeddruk, allergieën, intoleranties, vegetarisch/veganistisch eetpatroon etc. Ik adviseer graag om een juiste balans en volwaardig eet-/leefpatroon te vinden.

Intake á ±60 minuten: 65,-
Eerste vervolg consult: á ±30 minuten: €45
Opeenvolgende consulten á ±15/30 minuten: €20/30
Meten/wegen: €15


Online coaching
Aan de hand van een uitgebreide vragenlijst en jou eet-/beweegpatroon ga ik aan de slag met een persoonlijk voedingsschema op maat. Je krijgt persoonlijk advies, voedings- en variatielijsten om mee aan de slag te gaan en we onderhouden wekelijks contact om vorderingen en gezondheidsstaat te bespreken. We werken toe naar een gezond, happy en zelfverzekerd lichaam op ieder zijn niveau.Maandelijkse coaching inclusief voedingsschema, advies en contact: 70
Maandelijkse coaching inclusief voedings- en trainingsschema, advies en contact: €100
Eenmalig voedingsschema en advies: €50Interesse in één van bovenstaande trajecten? Stuur mij vrijblijvend een bericht via yvonnevanhaastregt@gmail.com of contact via Instagram @fitfoodhealthyvonne en laat weten wat ik op het gebied van voeding, leefstijl en mindset voor jou kan betekenen. Het is tevens mogelijk om op locatie af te spreken.


Happy Healthy!

Liefs, Yvonne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten