Over mij

Welkom op mijn blog!

Mijn naam is Yvonne van Haastregt. Ik ben 24 jaar oud en in 2017 afgestudeerd als diëtist. Na deze studie heb ik mij verder gespecialiseerd in Orthomoleculaire voeding en suppletie en mag mijzelf Orthomoleculair Therapeut noemen. Nadat ik in mijn jonge jaren erg veel heb geturnd ben ik daarna in de sportschool begonnen en heb ik erg veel ervaring opgedaan in krachttraining. Mijn kennis, ervaring, struggles en ontwikkelingen deel ik door middel van deze weg met jullie! :)

Op mijn blog kun je alles lezen over voeding, training, lifestyle, gezonde recepten, tips, mindset, handige weetjes en nog veel meer. Ik behandel alles omtrent een (gezonde) leefstijl. 
Daarnaast ben ik zelfstandige als Therapeut, Diëtist, (online) Lifestyle coach en blog ik voor de online community van FITDUTCHIES en Fit Dutchies premium.
Graag zou ik willen uitleggen waar mijn interesse, ervaring en kennis vandaan komt.

Voeding en sport heb ik altijd al interessant gevonden. Al vanaf kleins af aan deed ik veel verschillende sporten. Turnen vond ik het allerleukst. Vanaf mijn zesde tot  mijn zestiende levensjaar was dit mijn grote passie. Ik trainde 9 uur in de week en deed dit op redelijk hoog niveau. In deze tijd ontwikkelde ik veel spieren en heb ik geleerd  dat als je iets wilt bereiken dat je daar hard voor moet werken. Het is belangrijk om jezelf doelen te stellen. Helaas ben ik na 10 jaar gestopt vanwege een rug blessure en andere interesses die ik kreeg.

Nadat ik gestopt was met turnen, ben ik begonnen in de sportschool. Vanaf het begin vond ik het al leuk. Ik deed veel cardio, maar dat was voor mij niet echt een uitdaging. Ik begon te kijken op internet, keek trainings filmpjes en leerde steeds meer over voeding en training. Ik vind dit super interessant en werd geïnspireerd door fanatieke vrouwelijke kracht trainers. Ze hadden een mooi strak gespierd lichaam en hoefde niet ellenlange cardio trainingen te doen. Dat wilde ik ook. Ik heb mijn eetpatroon en trainingsprogramma omgegooid. Ik ging voor kracht training in combinatie met een gezonde voeding. Al snel begon mijn lichaam op een positieve manier te veranderen. Ik werd strakker, gespierder en voelde me super fit.  Dit wilde ik ook op andere mensen overbrengen. Daarom heb ik ook gekozen voor de opleiding Voeding en Diëtetiek.

Op dit moment kan ik geen dag zonder de sportschool en ben ik wel een beetje verslaafd. Ik ga wel minimaal 6 keer in de week. Op de dagen dat ik geen tijd heb ga ik hardlopen. Sporten is voor mij ontspanning en ik heb er super veel plezier in, wat voor mij het belangrijkste is. Ik stel mezelf steeds nieuwe doelen. Op deze manier hou je het vol. Ik hoop dat ik heb kunnen uitleggen waar mijn passie voor voeding en training vandaan komt. Ik wil graag mijn ervaringen op deze manier delen en andere mensen enthousiast maken. Gezondheid is namelijk het allerbelangrijkste wat er is. Hopelijk kan ik je inspireren veranderingen te maken in je levensstijl, zodat je je fit en gezond gaat voelen. Mijn blog zal je daarbij een handje helpen.

Happy Healthy! :)

*Interesse in een eventuele samenwerking, of heb jij gewoon een vraag? Je kan mij altijd mailen via yvonnevanhaastregt@gmail.com

Liefs, Yvonne

#fitfoodhealth

6 opmerkingen: