Heerlijke muffins voor tussendoor, maar ook goed te gebruiken als ontbijt.
Neem er dan gewoon lekker drie! Het mag!
Door de pindakaas, noten en havermout vullen ze goed en geven ze genoeg energie.
Super gezond en ook nog eens heel erg lekker.
Je kunt ze zelfs langer bewaren door ze in te vriezen. Zo ben je altijd voorbereid op de 'lekkere trek'.
Smullen maar!
Ingrediënten voor 6 muffins:
60 gram havermout
1 schep vanille eiwit poeder (je kunt eventueel ook andere smaken gebruiken)
2 el pindakaas/notenpasta/PB2/tahin (gebruik wat jij lekker vind)
20 gram noten (cashewnoten, amandelen, pecannoten)
1 tl bakpoeder
beetje zoetstof
1 tl kaneel
50 ml water
Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 150 graden.
2. Mix alle ingrediënten in een kom en verdeel het over de siliconen cupcake vormpjes.
3. Doe ze voor 20 minuten in de oven.
*eventueel kun je met dit recept ook een cake of klein taartje maken. Doe alle ingrediënten keer twee en je hebt meer beslag voor een grotere vorm.
*Heb jij ze geprobeerd? Laat het mij weten of tag @fitfoodhealthyvonne op instagram
#fitfoodhealth
Geen opmerkingen:
Een reactie posten