ProductenHét online voedings- & trainingsprogramma!


Instromen kan op ieder moment!
Heb jij een ontevreden gevoel over je lijf, gebrek aan kennis, weinig workout inspiratie, onvoldoende ervaring, loop je vast in eigen routine, maak je geen progressie of heb jij het doel om een sterk en vrouwelijk fysiek te kweken..
Ik ga je helpen!


De enige échte BOOTYFIT Community!

Dé plek waar je doelgericht leert trainen, progressie maakt, 100% gemotiveerd wordt en erachter komt waarom jouw billen (NOG) niet groeien.

Wat kun je verwachten?
 • Een persoonlijk trainingsschema afgestemd op jouw doel en niveau 
 • (NIEUW: inclusief upperbody trainingen)
 • Maandelijks een één op één consult met mij 
 • Persoonlijk voedingsadvies inclusief variatielijsten
 • 10 volledige workout video's 
 • 10 leerzame kennismodules met ieder een ander thema gericht op lifestyle en training    Onderwerpen zoals het behalen én behouden van progressie, hoe ontwikkel je optimaal herstel, opbouw en indeling van training, waarom de meeste mensen vastlopen, het belang van een individueel afgestemd programma, essentiële oefeningen, lifestyle triggers, next level voedingsadvies en het belang van supplementen etc. 
 • Dagelijks connected en de gelegenheid om vragen te stellen
 • Toegang tot de besloten 'BOOTYFIT' Facebookgroep
 • Interactie met mede deelnemers van de community
 • Kennis, kunde, inspiratie & ervaring om op eigen voet verder te kunnen
 • Mogelijkheid tot persoonlijke techniek training in de sportschool
 • Meest belangrijke; progressie! Benen & billen om trots op te zijn!

*Elk trainingsniveau is welkom!

Combipakketten:

3 maanden Bootyfit voor 69,95 p.m.
6 maanden Bootyfit voor 59,95 p.m. 
*(p.m. 10,- euro korting)

Meld je hier aan!


#BOOTYFITYVONNE

Samen met mij en een exclusieve groep gemotiveerde dames leer ik je alle ins & outs omtrent het trainen van benen en billen. Het bovenlichaam wordt daarbij niet vergeten! Ik zorg dat je de kennis, kunde en inspiratie hebt om vervolgens zelfstandig verder te kunnen. Uiteraard streven we naar een mooie progressie.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust via yvonnevanhaastregt@gmail.com 

Ik kijk er ontzettend naar uit om ook met jou aan de slag te gaan! 
Meer inspiratie, informatie, reviews en de deelnemers kun je volgen via @coaching_by_yvonne op Instagram!

P.s. De essentiële Hip Circle die in mijn programma wordt gebruikt is een echte aanrader. Natuurlijk ook los te bestellen en perfect voor at home workouts, vakantie tripjes, burn-out oefeningen en meer. 

--
Health Guide by Yvonne


Een basisverzamelbundel van 45 pagina's vol inspiratie om gezond leven toe te passen. Clean food, recepten inclusief macro's en tips, voorbeeldschema's, supplement informatie en praktische informatie omtrent een levensstijl die je gelijk kunt toepassen. Ik geef antwoordt op jullie meest gestelde vragen. Denk aan onderwerpen zoals het berekenen van je energiebehoefte, suppletie advies per doelgroep en doel, wat te doen als je uiteten gaat en bijvoorbeeld hoe je per dag verschillende maaltijden invult.

Lekkere, voedzame en makkelijke recepten voor ontbijt, lunch, snack en diner. Recepten waarbij maar weinig ingrediënten nodig zijn. Niet alleen voor sporters, maar voor iedereen die gewoon gezond en bewust bezig wilt zijn met voeding en leefstijl.


Bestel het EBOOK hier!Liefs, YvonneGeen opmerkingen:

Een reactie posten