woensdag 25 oktober 2017

Craft Sportswear - New collection


Nu heb ik als blogger en 'instagrammer' al heel wat sportmerken mogen proberen, maar Craft was eentje die ik nog niet kende. Toen ik hierover werd bericht was ik natuurlijk erg benieuwd. Craft heeft namelijk een erg mooie nieuwe seamless tanktop uitgebracht waarbij ook veel aandacht is besteed aan het uiterlijk van deze top. Functioneel en fashion zijn goed gecombineerd en daar hou ik van :)

De collectie
De nieuwe kledinglijn van Craft is gemaakt voor yoga en training. Ze noemen hem de Core seamless lijn die gezien mag worden. Zo heeft de trainingstop een vrouwelijk design met opgewerkte gedeeltes en een mooi uitgewerkt rugpand voorzien van ingeweven gaatjes. Dit geeft een lekker speels effect. De collectie is bedoeld voor de modieuze en sportieve vrouw die kiest voor functionaliteit en de looks. Een perfecte combi als je het mij vraagt. Natuurlijk is het de bedoeling dat al jouw aandacht naar de training gaat, maar jezelf comfortabel voelen in wat je aan hebt is ook erg fijn. Dit wordt namelijk nog wel eens onderschat. Een zelfverzekerde vrouw zal tijdens de training meer geven dan iemand die de hele tijd bezig is met zijn shirt goed doen en in de spiegel kijken hoe dit eruit ziet. Klinkt misschien raar, maar dat is wel hoe het in de praktijk gaat. Sporten is helaas niet altijd flatteus en zweten hoort erbij, dus een fijne en passende outfit is op zijn plek. Niet waar?!

Het polyester materiaal is erg zacht en geeft een doelgerichte ventilatie door de mesh-structuur. Door de stof is er optimale bewegingsvrijheid wat zorgt voor goed comfort tijdens de oefeningen. Goed te gebruiken voor verschillende sporten zoals hardlopen, fitness, spinning en yoga. Naast deze fijne tanktop die ik volledig heb goedgekeurd, zijn er ook trainingsshirts met korte mouwen, een hoodie en een Jog Suit te verkrijgen. De Jog Suit bestaat uit een complete hardloopset voor dames bestaande uit een hardloopbroek en een singlet.

De Craft collectie is te verkrijgen bij sportspecialisten en in grote winkels. Ook hebben ze verschillende kleuren toegevoegd. Zelf heb ik de rode kleur. Erg mooi, maar ook oranje, paars, blauw en zwart zijn te verkrijgen. Ga voor lekker vrolijk of safe zwart. Altijd goed!

Wat vinden jullie? Zelf vindt ik de top inderdaad super comfortabel en lekker om in te trainen. Niet te strak, maar toch goed gevormd zodat je lijf wel te zien is. Perfect voor mijn trainingen.

Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten