zaterdag 24 mei 2014

Verslag Glow Run Scheveningen

De Glow run in Scheveningen was een succes!
Zoals ik gister al vertelde ging ik samen met mijn zus, Joyce, en haar vriendin, Nienke, meedoen aan de glow run. We keken er al een tijdje naar uit en gisteravond was het eindelijk zo ver.
We hadden gehoopt op iets mooier weer, maar het was gelukkig droog.
In de auto werd er nog even getwijfeld over een korte of lange broek en daarna kon het feest vanaf half 10 beginnen. Helaas bij het wachten totdat de warming up begon was het nog best aardig koud. 
Gelukkig dat we voor het rennen dus nog even werden opgewarmd met wat kleine oefeningetjes. 
De sfeer zat er al lekker in en iedereen stond te springen. 
Ondertussen zat iedereen te zoeken naar de verf kanonnen die zouden komen en ja hoor..nog geen paar tellen later stond op elke hoek van het The Hague Stadium iemand met een pistool om je te bekladden met verf. Super leuk om mee te maken. Alle kleuren vlogen door de lucht en iedereen zat onder de verf. 
Voelde best een beetje vies aan. Nadat was afgeteld kon de 5 km loop op het strand van Scheveningen beginnen. Iedereen werd voor de start nog even bespoten en toen kon het sportieve gedeelte beginnen. Het was ondertussen donker geworden en iedereen was voorzien van lichtjes. Wat gaf dat een mooi en leuk effect. Het rennen was best zwaar vanwege het zand. Het was voor mij zwaarder als ik had gedacht. 
Bij veel mensen viel het tegen, maar gelukkig was het een korte afstand. Met z'n drieën bereikte we de finish. Super leuk om mee te doen. Het enige jammere was dat er onderweg op het strand geen muziek aanwezig was. Dit maakte ze wel goed doordat er achteraf een feest in Beachclub Fonk was. Iedereen deed daar nog gezellig een drankje. Een het hardlopen werd goed afgesloten. Zeker een aanrader om volgend jaar aan mee te doen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten