zondag 1 oktober 2017

Volkwagen tour x Hotspot tour - Haje Cafe - Nieuwegein

Afgelopen weekend had ik samen met drie hele gezellige 'insta' dames een meeting in Nieuwegein en deden wij een Food Tour. Samen met Marieke (@xmariekie), Marit (maritlemmersfotografie) & mijn vriendinnetje Vivian (@vivianheemskerk) gingen wij lekker bijkletsen, ideeën uitwisselen, content schieten en genieten van het eten. Daar houden wij wel van. Natuurlijk kan een tour niet worden gedaan zonder een mooie auto en Volkwagen was zo lief om voor ons een te toffe auto te regelen.
Een oldskool busje van Volkswagen in de kleur beige. Zooo ontzettend leuk. Te gaaf om hier in te mogen rijden. Het busje was mooi bekleed en super schattig ingericht met witte (haren dekens).

Hajé Cafe
Nadat de nodige foto's (met busje en al) waren gemaakt en wij lekker hadden rondgereden stond voor ons een super lekkere lunch te wachten. Vlak langs de snelweg aan het water met een super ontspannende omgeving gingen wij eten bij restaurant Hajé. Dit is een hotel/restaurant waar ze erg goed bezig zijn met gezonde voeding. Helemaal voor ons. Zo zijn er speciale glutenvrije-, vegetarische- en smaakvolle gerechten met gezonde en gevarieerde producten op de kaart. Zelfs de Dutch weedburger was aanwezig. Voor ons als foodies like heaven! Nadat het lang duurde voordat wij een keus hadden gemaakt, koos iedereen wat anders en hebben we de hele middag daar gezeten. Genoten van het eten, een lekker theetje, de omgeving en de lieve meiden. Zo tof om mensen met dezelfde passie en drijfveer te leren kennen.Wat lag er op onze bordjes.. Natuurlijk hadden we allemaal zoete aardappel frietjes besteld. Mmm. Deze smaakte heerlijk. Een all time favorite burger, salade carpaccio, Mexicaanse salade met bonen en avocado en een salade superfood met quinoa en kip. Stuk voor stuk harstikke lekker en de porties waren erg goed. Met een vol buikje verlieten wij het restaurant. Voor de mensen met haast is er ook de mogelijkheid eten af te halen. Ideaal voor een snelle gezonde hap. Het is dat wij vol zaten, maar anders hadden wij graag ook één van de heerlijke taartjes willen proeven.

Voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Ik zou zeggen.. mocht je er een leuke dag op uitgaan of gewoon ook zulke toffe foto's willen maken? Huur dit toffe busje en rij lekker rond. De ervaring is het zeker waard :)

Check @devolkswagenbus.nl & haje_restaurants op Instagram of check even de websites:
-www.devolkswagenbus.nl
-www.haje.nu

Liefs, Yvonne

1 opmerking:

  1. Zeker iets om in gedachten te houden. In zo'n oude volkswagenbusje rijden lijkt me heerlijk. Ik rij nu net in een splinter nieuwe KIA, maar dat kan natuurlijk niet tippen aan zo'n busje

    BeantwoordenVerwijderen