dinsdag 26 september 2017

Compleet verzorgde avond bij restaurant HUDSON in Leiden

NIEUW in Leiden, Hudson! Velen van jullie zullen dit restaurant wel kennen. Tasty food met een American bite. Samen met mijn vriendinnetje Jill lieten wij ons afgelopen zaterdag heerlijk verwennen. Nieuwe foodspots moeten natuurlijk worden getest.

Gelijk werden we warm ontvangen door het personeel en konden we heerlijk aan een grote hoge tafel gaan zitten. Wij zaten tegenover de bar, dus over het uitzicht hoefde wij niet te klagen. Achter de bar waren ze druk aan het werk en werden de mooiste creaties cocktails geserveerd. Dit wilde wij natuurlijk ook uitproberen. Toen de menukaart kwam, was het voor ons erg moeilijk kiezen wat we gingen eten. Er stond zoveel lekkers op de kaart. Zeker als je honger hebt en de avond ervoor een iets té gezellige avond hebt gehad.. Kun je voorstellen toch?!

Wij vroegen vriend en favoriete cocktailshaker Michiel (werkzaam bij Hudson) om advies, maar eigenlijk beloofde hij ons dat alles lekker is. Hudson zelf staat vooral bekend om het goede vlees en de burgers. Dit konden wij natuurlijk niet missen, dus besloten wij te delen. Het werd vooraf een carpaccio voor Jill en de Crunchy california roll voor mij. Als hoofdgerecht deelde wij de zalm met teriyaki saus en een burger met truffel. Daarnaast bestelde wij nog zoete aardappelfrietjes met truffelmayonaise.. Te lekker! Helemaal als je niet zo vaak voor een burger gaat. Deze zou ik zeker nog eens bestellen:)


Later schoven er nog wat vrienden bij ons aan tafel voor een drankje en namen we om het af te sluiten nog een dessert van vanille ijs, karamelsaus en Oreo crunch! Een goede hoeveelheid en wat was het lekker. De ijsjes gingen er ondanks de goedgevulde buikjes erg goed in. Aanrader!

Na het eten namen we nog een cocktail. Een specialiteit; de Hudson Split met sinaasappelsap, liquor 43 en Fanta. Een hele frisse en lekkere cocktail. Wij, maar ook de heren aan tafel vonden deze erg goed smaken. De sfeer bij Hudson is warm en gezellig en er staat een lekker muziekje op. Perfect sfeertje voor het weekend of een spontane avond doordeweeks.

Ik zou zeker even langsgaan binnenkort! Een zeer geslaagde avond:)


Liefs, Yvonne

Gelijk honger gekregen? Reserveren kan hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten