zaterdag 14 oktober 2017

STARSKIN Juice Lab Power C boost Masks

Welke vrouw wordt er nu niet blij van een heerlijk ontspan-moment en een goede verzorging voor de huid. STARSKIN komt met een nieuwe lijn Juice lab maskers die vol zitten met vitamine C en de huid een boost geven. Steeds meer komen we tegen dat ook vitaminen en mineralen de grondslag zijn voor een gezonde en stralende huid. Nu geef ik jullie het advies natuurlijk duidelijk van binnenuit, maar een combinatie van beide is natuurlijk het allerbest.
Van Healthy food naar Healthy huid
De drie nieuwe sheet maskers zijn erg krachtig en verrijkt met 75% flash gevriesdroogde vitamine C kristallen én een uniek op superfoods gebaseerd Activator Serum om de huid een ongekende nutri-boost te geven met maximaal stralende resultaten.

Het idee is ontstaan uit de trendy cold-pressed juice bars en de gezonde consument die superfoods in producten verwerken en gebruiken in smoothies, sappen, maaltijden en snacks om nog meer goede voedingsstoffen binnen te kunnen krijgen. Een ontwikkeling waar ik natuurlijk volledig achter sta.

De ingrediënten van deze maskers
De drie nieuwe soorten maskers bevatten allemaal hun eigen ingrediënten met verzorgende en versterkende functies voor de huid. En let op! Hoe leuk zijn deze namen?!

-RAZZLE DAZZLE POWER c + BOOSTER MASK
Het masker met framboos, linzen, acai bes, braam en bosbessen. Werk hydraterend en verfrissend.

-TWIST & SPROUT POWER C + BOOSTER MASK
Het masker met tarwekiem, selderij, koolrabi, peer en avocado. Werk balancerend en van binnenuit kalmerend.

-HOLY KALE! POWER C + BOOSTER MASK
Het masker met boerenkool, grapefruit, broccoli, citroen en wortel. Werkt verhelderend en geeft energie.

Ook de verpakking is erg vrolijk en aantrekkelijk. Ik wilde de maskers hierdoor meteen proberen. Ook leuk om weg te geven als verassing. Mijn huid werd er super zacht van en het geeft mij vooral altijd een super fris gevoel. Alsof al het vuil van buitenaf weer even is verdwenen. Heerlijk! Niet onbelangrijk: De producten van Starskin Juicelab formuleringen zijn vegan en vrij van parabenen, minerale oliën, sulfaten en synthetische kleurstoffen. Ook zijn de producten niet getest op dieren. Gelukkig wordt de industrie hier steeds beter in.

Ook proberen? Vanaf nu liggen deze Power C Boost masks in de winkel verkrijgbaar bij alle Nederlandse Douglas filialen. Zeker het proberen waard meiden!
Ik hoor graag wat jullie er van vinden :)

Liefs, Yvonne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten