maandag 18 september 2017

NEW Hotspot - Staring at JACOB x KU WEST - Amsterdam West

Sushi liefhebbers opgelet! Afgelopen zondagavond kreeg ik met twee vriendinnetjes de gelegenheid om te komen eten bij Staring at JACOB x KU WEST. Een net nieuw geopend restaurant in Amsterdam West waar gezien het menu fantastisch lekker eten wordt geserveerd. Het is een American brunch bar x Japanese food bar. Top combinatie toch?! :) Daar zeggen wij natuurlijk geen nee tegen. Op naar een avondje sushi.
Bij binnenkomst hing er gelijk al een hele fijne en rustige sfeer. We mochten zelf een plekje kiezen en kozen voor de heerlijk grote tafel achterin het restaurant. Het restaurant is niet heel groot, maar dit maakt het juist wel knus en gezellig. De gastvrouw ontving ons netjes en al gauw werd er gespeculeerd over wat we gingen kiezen van de kaart. Ik hou ervan om in een restaurant lekker alles op tafel te laten komen en dit te kunnen delen. Veel gezelliger en zo kun je van alles lekker wat proeven.

De sushi
We konden kiezen voor losse gerechten of bijvoorbeeld gaan voor een chefs special. Wij zagen zoveel lekkers dat het moeilijk kiezen was, maar kozen er uiteindelijk toch voor om aparte gerechten uit te kiezen. Sashimi, Maki's, spider rolls, gegrilde avocado, sushi rijst, kipspiesjes, garnalen.. Alles was echt om van te genieten. De bediening was top en liet ons lekker kletsen en ofcourse.. foto's maken #instalife. We dronken daarnaast verse lemon-ginger tea. Ook is er een mooi aanbod aan cocktails voor de liefhebbers. Als afsluiter kregen we nog panna cotta met coffee likeur, een stuk red velvet cake en een stuk carrot cake. Het was heerlijk, maar dit kregen we helaas niet op. Wel een goed teken. Altijd leuk als het personaal zelf ook aanraders heeft en goed inspeelt op zijn gasten. Wij waren erg tevreden.

Puur & Vers
We hebben echt van elk gerecht genoten. Alle producten waren opvallend vers en puur van smaak. Voor ons op de juiste manier bereid waardoor je echt het product zelf nog goed proeft. Eerlijk één van de lekkerste sushi die ik ooit heb gegeten. Daar waren we het alle drie over eens. Mocht je in de buurt zijn zou ik zeker langsgaan. Wij gaan in ieder geval binnenkort snel terug. Het restaurant bedankt voor de goede service! Voldaan en met een volle buik gingen wij terug naar huis :) Dikke aanrader!

Liefs, Yvonne


Vriendinnetjes!

Het menu
Geen opmerkingen:

Een reactie posten