zaterdag 5 september 2015

Review - STOX energy!


JAAA.. kennen jullie de badass sokken van STOX ENERGY al? 
Vandaag kun je kennis maken.
Jullie hebben ze misschien op mijn instagram pagina al voorbij zien komen. 
Maar wat houden deze compressie sokken nou precies in en waar zijn ze goed voor?

 Heb jij last van vermoeide benen, kramp, spataders, opgezwollen benen of weinig energie? 
Dan moet je even opletten, want dan is dit misschien de oplossing voor jou! 
Maar, niet alleen voor mensen die al klachten hebben, ook voor de fanatieke sporter die graag klachten wilt voorkomen. Jullie dus!

Ik mocht de mooie sokken voor jullie testen en kreeg ze in twee varianten. De running socks en de recovery socks. De namen zelf zeggen het eigenlijk al. 
Het ene paar is voor tijdens het rennen en het andere paar is bedoeld voor sneller herstel na je training. Alleen de verpakking zag er al erg mooi uit. 
Voor dat ik de sokken kreeg toegestuurd moest ik eerst mijn schoenmaat en kuit omvang doorgeven. De sokken zijn dus voor ieder individu geschikt en op maat verkrijgbaar. 
Dit zorgt voor optimaal resultaat. Wel zo handig dat de sokken ook weer niet té strak om je benen zitten.

De sokken waren beide van goede kwaliteit stof en ook zien ze er mooi uit. Niet geheel onbelangrijk vind ik zelf. Je wilt jezelf toch fijn en zelfverzekerd voelen in hetgeen wat je draagt. 
De sokken zijn zo opgebouwd dat het je kuiten, scheenbeen en enkels stabiliseert. 
Dit alles zorgt voor meer energie in de benen, een beter uithoudingsvermogen, verminderde kans op scheenbeenirritatie en minder spierpijn. Daarnaast zijn de recovery socks speciaal ontwikkeld voor sneller herstel. De sokken zijn gemaakt van vocht afvoerende materialen waardoor je benen koel en droog blijven.

Mijn ervaring
Dan nu natuurlijk mijn persoonlijke ervaring. Ik heb zelf nog nooit gebruik gemaakt van dit soort compressie sokken, dus ook voor mij was dit volledig nieuw. Ik heb er nooit echt bij nagedacht dit aan te schaffen, maar wel zag ik al steeds meer mensen tijdens het hardlopen hier gebruik van maken. Voor mij dus wel iets om over na te denken, aangezien ik door het jaar heen wel veel mee doe met hardloopwedstrijden.

Ik had al een tijdje niet hard gelopen, dus dat beloofde extra beetje stevigheid van de sokken kon ik wel gebruiken. Ik vond het zelf super fijn zitten. Het is aan het begin wel even wennen, maar daarna voelde ik ze niet eens meer. Ik vond vooral de stevigheid heel fijn. 
Ik ben zelf gewend veel te trainen in de sportschool en train hierbij eigenlijk al mijn spiergroepen, maar ik moet zeggen dat ik de kuiten altijd oversla. 
Hierdoor had ik voorheen vaak wel last van mijn kuiten en scheenbenen na het rennen. Ze zijn toch wat sneller vermoeid dan eigenlijk mijn conditie aan kan. 
Ondanks dat ik nu dus lang niet gelopen had, voelde mijn kuiten goed en had ik ook geen last de dag erna. Na het rennen heb ik diezelfde  avond ook de recovery socks aan gehad. Ook deze zaten goed en de sokken geven ook nog eens wat warmte voor je spieren. Goed voor de doorbloeding en dus goed voor het tegengaan van spierpijn.

Nadat ik ze de eerste keer heb geprobeerd met een wat kortere run, heb ik ze ook aan gehad bij een langere run van 10 km. Een langere afstand, wat dus heel logisch normaal ook zorgt voor snellere vermoeidheid van de benen. Ook deze keer voelde mijn benen fitter aan. Dit kan ook komen door de banaan die ik van te voren at, maar ik voelde mij  in ieder geval lekker en fit.

Conclusie
Lange afstanden ren ik vanaf nu zeker met mijn compressie sokken. Ik vind het een aanrader! Zeker als je snel last heb van je scheenbenen en kuiten. Hierbij merkte ik zelf vooral verschil. Het geeft meer steun, houvast en dus een betere bloedcirculatie. Hierdoor zullen je benen minder snel verzuurd raken en heb je alle energie om door te rennen. Voor mensen die vaak hardlopen en klachten willen voorkomen.. STOX Compressie sokken kunnen de oplossing zijn.

Wil jij de sokken bestellen of nog meer informatie over de producten, klik dan even op de link hieronder en neem een kijkje op de site voor het uitgebreide assortiment!

STOX ENERGY SHOP hier!

Psssttt.... Binnenkort mag ik ook een paar van deze mooie sokken aan jullie weggeven!
Houd mijn instagram @fitfoodhealthyvonne dus goed in de gaten en doe mee:) 

3 opmerkingen:

 1. Relax dot post lunch painful but they demotion oh control policy bouncing and you don't do using jerky motions forty difficult by holding onto weights as you do the polls oranges four too Test Force Max Ultra and one is leading the entire time now but sure about how four one for the police controlled motions demotions and you don't injected a dealer bridge with your knees bill to make a little easier.

  http://eyeluminousfacts.com/test-force-max-ultra/

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Your desired here me wherever I go I have realized that would you be on I create I am really scared I have broad due to my house gorgeous my life well you're a beautiful you haven't days Evermax army everyone's Bonnie I have my hands might have a ride of on Wednesday I have used nobody you have the group reported last month you might have are you.

  http://eyeluminousfacts.com/evermax/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Your desired here me wherever I go I have realized that would you be on I create I am really scared I have broad due to my house gorgeous my life well you're a beautiful you haven't days Evermax army everyone's Bonnie I have my hands might have a ride of on Wednesday I have used nobody you have the group reported last month you might have are you.

  http://eyeluminousfacts.com/evermax/

  BeantwoordenVerwijderen