maandag 22 september 2014

1: Maak kennis met... Ganoderma Lucidum


Omdat ik Yvonne volg op instagram en haar van vroeger ken en zie dat ze onwijs goed bezig is met haar lichaam en voeding, stuurde ik Yvonne een bericht.  Iets dat helemaal bij haar gezonde leefstijl past. Nadat ik Yvonne had verteld waar het over ging heb ik haar gevraagd om hier eerst research over te doen. Enkele dagen later kreeg ik de vraag of ik iets op haar blog wilde schrijven. "Ja, super leuk! Ik ga er direct mee beginnen", was mijn antwoord.

Ik zal mijzelf eerst maar even voorstellen. Mijn naam is Floor Pera ik ben 23 jaar oud en ben schoonheidsspecialiste, pedicure en reiki-therapeut. Ik heb mijn eigen schoonheidssalon in Leiden, Salon B Happy. Mijn motto is om iedereen altijd gelukkig en happy te zien. Vandaar de naam.

Omdat ook ik al een hele lange tijd bezig ben met gezonde voeding en sporten en ook 16 kilo ben afgevallen lange tijd geleden ben ik nu eindelijk blij met mijzelf en wil ik mij keer op keer steeds meer verbeteren. Maar toen heb ik een product leren kennen die mijn hele leven kon verbeteren. Door middel van Ganoderma Lucidum. Ik had er nog nooit van gehoord. Ik ben het uiteindelijk gaan proberen en was na 4 dagen direct om!
Ik had al 1,5 jaar last van een chronische vermoeidheid. Dag in, dag uit.. "Schatje het is 20:00 uur, GTST begint zo!" Mijn vriend kwam bij mij op de bank zitten en GTST was nog niet eens begonnen en ik volgde de serie aan de binnenkant van mijn ogen. Tsja.. Niet echt gezellig dus. En dat zo’n 5 a 6 dagen per week.

Na 4 dagen de koffie en thee gedronken te hebben met de sporen van de Ganoderma Lucidum was mijn chronische vermoeidheid OPEENS verdwenen! Ik geloofde mijn ogen niet.. Al 1,5 jaar had ik hier last van en opeens barst ik van de energie? WAUW, geef mij meer van die paddenstoelen!

Ik ben met mijn moeder en vriend alles uit gaan zoeken. Zo hebben wij ons direct laten informeren en hebben wij pakketten besteld waar je u tegen zegt.
Zo heeft iedereen om mij heen hele mooie ervaringen met het product. 
Mijn moeder heeft in Spanje wanneer zij op vakantie is altijd last van een opgezette buik. Om het even plat te zeggen, ze kan dus gewoon niet poepen. Ja lastig, daar hebben we allemaal wel eens last van. Maar wat nou als ik je kan beloven dat dat door deze voedingssupplementen afneemt of zelfs geheel verdwijnt?
Of de vriend van mijn moeder, had in Spanje altijd last van zonneallergie, na het drinken van de zwarte koffie nergens meer last van. Of zijn neusspray verslaving die hij al 20 jaar lang had? VERDWENEN! Echt, ik hoor zo enorm veel mooie dingen om mij heen gebeuren dat ik meteen dacht.

Dit moet iedereen hebben! Zo wordt iedereen minder snel ziek, hebben we allemaal nog meer energie, slapen we vaster en beter waardoor we gewoon lekker optijd op kunnen staan, gaan wij allemaal weer normaal naar het toilet etc etc.. Ik kan bezig blijven maar dan hebben jullie over 1 uur vierkante ogen dus dat doe ik maar niet. Kort gezegd, mijn motto is dus: iedereen aan de Ganoderma Lucidum!

Ik kan je er onwijs veel over vertellen. Het is de gezondste paddenstoel op aarde. En werd vroeger altijd al gebruikt als geneesmiddel. Omdat het overal, maar dan echt overal goed voor is. Sinds dat ik ermee in aanraking ben gekomen sta ik 100% achter het product. Het verbetert je immuunsysteem waardoor de problemen in het lichaam direct bij de wortel worden aangepakt en drastisch verminderen of zelfs geheel verdwijnen. Omdat wij in een westere cultuur leven en alles om ons heen eigenlijk al slecht voor ons is (denk aan stralingen zoals; pc/telefoon, onregelmatige werktijden, onregelmatig eten, weinig beweging, alcohol, maar ook door te veel sporten, is ons lichaam verzuurt. De Ganoderma zorgt er allereerst voor dat wij gaan ontzuren oftewel ontgiften. Alle afvalstoffen verwijderen uit ons lichaam waardoor wij ons alsmaar beter gaan voelen.

Ganoderma helpt dus tegen ontzettend veel klachten, zie hieronder:

·         -Mensen met Diabetes
·         -Versterkt het immuunsysteem
·         -Werkt tegen veroudering (huid)
·         -Geeft meer energie en vitaliteit
·         -Verbeterd de concentratie (rust)
·         -Verbetert het geheugen
·         -Verhoogt de zuurstofopname
·         -Verbetert de bloeddruk en bloedkwaliteit
·         -Ontspant en ondersteunt het zenuwstelsel
·         -Verminderd maagproblemen
·         -Verbetert de suikerwaarden
·         -Werkt onwijs ontgiftend (detox)
·         -Helpt bij overgewicht
·         -Werkt ontstekingsremmend
·         -Verkleint de kans op tumoren
·         -Succes bij astma, bronchitis
·         -Succes bij huidziekten
·         -Verminderd allergieën
·         -Helpt bij nerveuze klachten, angsten
·         -Verminderd onrust
·         -Bloedsuikerspiegel komt in balans

Oftewel, het brengt het lichaam weer in balans.

Ik gebruik het nu zo’n 3 a 4 maanden en ben nog steeds van mijn chronische vermoeidheid af, ik slaap beter, heb dus lekker veel energie en ben eigenlijk ook meer alert. Woeehoeee! Ohja.. niet geheel onbelangrijk. De sporen van de Ganoderma zijn verwerkt in de koffie, thee en warme chocolademelk omdat het dan beter opgenomen wordt in het lichaam.

U should try it! Ik raad iedereen aan om het te proberen en te kijken hoe jouw lichaam erop reageerd.
En zoals je net hebt gelezen.. Het kan dus alleen maar beter worden.

Eén kop koffie, thee of warme chocomelk met Ganoderma Lucidum bevat:


- 6x zoveel calcium als een glas melk
- 3x zoveel ijzer als spinazie
- 15x zoveel magnesium als broccoli
- 3x zoveel anti-oxidanten als er in zwarte bessen zitten
- 8x zoveel Omega3 vetzuren als in een hele zalm
- 7x zoveel vitamine C als een sinaasappel

Wil je meer infomatie? Of wil je dit product direct bestellen? Je kunt mij vinden op facebook of stuur mij een berichtje via mijn website. www.salonbhappy.nl

Veel liefs,

Floor Pera

Geen opmerkingen:

Een reactie posten