zaterdag 9 september 2017

Yoghurtbarn - Leiden is een Hotspot rijker!

Heerlijk... eindelijk weer een gezond en gezellig tentje in Leiden erbij. Als je hier uit de buurt komt dan weet je dat er niet erg veel tentjes zijn waar je op een verantwoorde en gezellige manier kunt eten. Ik als foodie ben natuurlijk erg blij met nieuwe aanwinsten! De Yoghurtbarn is hier in Leiden geopend en ik ben al een aantal keren wezen testen :)


Het fijne vind ik persoonlijk dat je de yoghurt ook zelf kunt samenstellen. Zo kun je heel makkelijk aan de hand van jou macro's en of calorie inname deze maaltijd inpassen. Ideaal. En ook nog eens perfect om jou favoriete producten aan de yoghurt toe te voegen. Verschillende soorten vers fruit, brownie stukjes, stroopwafel, homemade graonola, pindakaas, jam etc. Er is heel wat keus mogelijk. Ook de yoghurt is in verschillende soorten te verkrijgen. Soja yoghurt, kokos yoghurt, boeren yoghurt, magere yoghurt of zelf overnight oats. Lekker! Voor de mooie zomerdagen kun je een heerlijk frozen yoghurt bestellen of een vers koud sapje.

Al  is de yoghurtbarn zeker niet onbekend bij velen van jullie, alsnog een dikke aanrader zoals je kunt zien op de foto's!Liefs, Yvonne


1 opmerking:

  1. De yoghurt barn is zo leuk! Ik ben zo blij dat hij ook naar Eindhoven komt binnenkort.

    BeantwoordenVerwijderen