maandag 4 december 2017

BackBeat Fit - Wireless sport headphones - Review

Daar is hij dan.. Zoals verwacht en beloofd een review over mijn nieuwe BackBeat Fit oortjes van plantronics. Nog opzoek naar een functioneel en handig kerst cadeau? Dan is dit misschien iets voor jou!

Mijn persoonlijke oordeel
Als allereerst is het natuurlijk super fijn dat deze oortjes wireless zijn. En nu kan dit ook gelijk iets zijn waar het fout gaat. Althans, bij mij vaak wel. Ik heb ondertussen heel wat oortjes geprobeerd, maar vaak zie je toch dat wireless oortjes niet heel goed blijven zitten. Waarom? Eigenlijk geen idee, misschien ligt het aan mijn oren? Haha. Deze blijven gelukkig wel echt goed zitten. Komt waarschijnlijk door het goede model dat ook over de oren geplaatst moet worden. Past daarom bij velen perfect door het flexibele materiaal dat erg zacht aanvoelt. Beweegt dus lekker mee en zit niet vervelend. Toch wel handig als je lekker staat te springen, aan het hardlopen of zwaar aan het squatten bent. Dan wil je jezelf niet bezig houden met de oortjes op de juiste plaats houden. Daarnaast is het geluid erg goed en maakt hij goed contact. Nog een leuk feitje.. de oortjes zijn water bestendig. Dat betekend dat je lekker kunt zweten of dat regen geen gevaar is. Ik heb zelf de roze variant, maar de oortjes zijn te verkrijgen in vele andere kleuren zoals blauw, zwart, grijs en groen. Voor ieder wat wils.

Voor de fanatieke sporters die net als ik de oortjes dagelijks gebruiken.. hij laad in 15 minuten op voor ongeveer een uur muziek en je kunt 8 uur lang achter elkaar  doorluisteren. Daarnaast is de bijpassende App te downloaden via Apple of Google play. Geschikt voor IPad, IPhone en Ipod.

De oortjes zijn onder andere te verkrijgen via de volgende link hier. Mocht je nog andere vragen hebben over het gebruik etc. laat deze even achter of stuur mij een DM berichtje op Instagram @fitfoodhealtyvonne

Hopelijk heb ik jullie net zo enthousiast gemaakt!Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten