zondag 14 augustus 2016

Meatless District #HOTSPOT


NEW HOTSPOT te Amsterdam.. Meatless District! Op zoek naar een hip tentje in Amsterdam?
Dit is een echte aanrader voor alle (vegan) Foodies. De kaart is volledig vegan en daarnaast hebben ze super veel lekkere en gezonde drankjes.
Samen met de ladies, Jill & Elise, gingen wij deze nieuwe hotspot verkennen. Wat een leuk ingericht tentje. Het heeft een erg warme en moderne sfeer door de gebruikte meubels en planten. Dit viel bij binnenkomst gelijk op. Wij kozen natuurlijk een plekje bij het raam en begonnen onze middag met een groen drankje van Juice Brothers. Daarna kwam de kaart die het ons weer erg moeilijk maakte.. Wat gaan we kiezen? En dat is een goed teken, want dat betekend dat het goed in de smaak valt. Elise en ik besloten allebei een andere salade te kiezen en deze samen te delen. Een caesar salad met vegetarische kip en een Rainbow salad met quinoa, zoete aardappel en avocado. Beide waren ze heerlijk, maar de caesar was een echte winnaar. Wat een heerlijke dressing. Het was tijdens het eten dus ook even stil toen de dames aan tafel heerlijk zaten te genieten. Jill koos een bruin gebakken broodje met avocado en verse groente. Ook dit zag er heerlijk uit. Daarna deden we natuurlijk nog een rondje koffie. Cappuccino met kokosmelk om precies te zijn. Je kan trouwens gezellig een stukje meekijken in de keuken en de bar is geplaatst midden in de ruimte. Dit geeft een gezellig en speels effect. We hebben de hele middag heerlijk gezeten en gekletst. Na wat roddels en business was het tijd om weer naar huis te gaan. Half 6... Oeps.. de tijd vloog voorbij.

Meatless district is zeker een aanrader. Ik ga gauw nog eens terug voor nog zo'n caesar salad en ook wil ik de bietenburger op de kaart nog graag proberen. Een geslaagde en gezellige middag. See you soon!

Liefs, Yvonne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten