woensdag 17 april 2019

Superfoodies GREEN JUICE

Superfoodies GREEN JUICE - Wanneer je mij op Instagram volgt @yvonnevanhaastregt dan weet je dat ik al een langere tijd gebruik maak van een Greens poeder. Jup, ik bedoel dat groene drankje dat ik via mijn stories wel eens deel. Je hebt gelijk, misschien niet altijd even instagramwaardig om naar te kijken, maar dat is ook zeker niet waar mijn kanaal de focus op legt. Ik ben er om jullie een stukje gezonder te maken, te informeren en te inspireren tot een gezonde en fitte levensstijl. Tips zoals groene poeders horen daartussen..


Superfoodies Green Juice
Natuurlijk wil je van mij weten waarom of in welke situatie dit een positief effect op je lichaam kan hebben, dus vandaag ga ik daar dieper op in. Sommige cliënten die bij mij op consult zijn geweest zullen dit zeker herkennen uit het advies van hun behandelplan. Ik geloof in voeding als medicijn. En een groene poeder zoals Green Juice kan daar zeker aan bijdragen. Het betreft namelijk een mix van biologische kruiden, algen, groenen-en-fruit. Waardoor je in een klap een grote hoeveelheid voedingsstoffen binnenkrijgt.

Persoonlijk ben ik ermee in aanraking gekomen na mijn persoonlijke EMB bloedtest. Natuurlijk kende ik het product al, maar ik had het nog nooit geprobeerd. Toen er in mijn test naar voren kwam dat ik een belasting van zware metalen in mijn lichaam had en ook de ontstekingen in mijn huid steeds erger begonnen te worden, ben ik dit gaan gebruiken om te kijken of het iets voor mij zou kunnen zijn. Dat is ondertussen ongeveer 2 jaar geleden.


Wanneer maak je gebruik van GREEN JUICE?
 • Bij teveel verzuring in het lichaam wat kan ontstaan door afvalstoffen, stress, intensief en/of (te) vaak sporten, verkeerde voeding, slechte leverfunctie etc.
 • Wanneer je moeite hebt om voldoende vitaminen & mineralen binnen te krijgen
 • Wanneer je last hebt van een slechte huid/onzuiverheden/acne
 • Bij darmklachten
 • Wanneer je last hebt van behoefte aan suiker
 • Wanneer je moe opstaat
 • Wanneer je weinig energie hebt
 • Wanneer je immuunsysteem laag is

  *De poeder is organic, vegan en raw!

Wat is de functie van deze groene poeder?
 • Helpt afvalstoffen te verwijderen
 • Versterkt het immuunsysteem
 • Levert benodigde vitaminen en mineralen, zo bevat Green Juice een hoge bron van Vitamine C, Vitamine B12, magnesium, calcium, ijzer en vezels.
 • Ondersteunt de vertering en opname van voeding, het bevat een volwaardig probotica supplement.


Hoe vaak gebruik je de GREEN JUICE?
Het is per individu verschillend hoe vaak ik het gebruik zou adviseren. Dit is volledig afhankelijk van de vraag en benodigde functie. Superfoodies adviseert 1-2 x per dag. Het is een volledig natuurlijk product dat je dus zeker dagelijks kunt nemen. Ook wanneer je geen klachten ervaart en voldoende groenten eet kan dit een mooie aanvulling zijn.

Ingrediënten
Tarwegraspoeder 10%, gerstegraspoeder 10%, alfalfabladpoeder, bananen, spinazie 7,5%, rode bieten, wortel, lucuma, boerenkool, komkommer 4%, broccoli 3%, acerola poeder, ashwaganda, spirulina, camu camu, cholerella, pepermuntblad, brandnetel, matcha thee, kurkuma, citroengras, paardenbloemblad, moringa, blauwe bessen, frambozen, gember, spijsverteringsenzymen (amylase, protease), bacteriele culturen (bifidobacterium bifidum en lactobacillus acidophilus), gemalen zwarte peper.

Mijn mening
Natuurlijk ben ik positief, anders zou ik het natuurlijk niet delen en zelf gebruiken. Momenteel gebruik ik het zo'n 2-3 keer per week. In de periode dat ik erg veel last had van ontstekingen aan mijn huid heb ik het iedere dag gebruikt. Het was voor mij één van de tools om mijn huid te verbeteren, mijn huid werd hier veel rustiger door en ik had geen last meer van acné.

Het is volledig natuurlijk en totaal niet vies. Oké, verwacht geen zoet drankje, maar er zit echt niet veel smaak aan, gewoon heel puur en natuurlijk. Als je wilt kun je dit binnen twee slokken opdrinken. Zelf zou ik het altijd op een nuchtere maag in de ochtend nemen. Gewoon als (dagelijks) ochtend ritueel. Op deze manier haal je nog meer effect uit het product. Natuurlijk kun je het ook mixen in je (green) smoothie. Neem bijvoorbeeld wat diepvries fruit of een banaan, een handje spinazie, schep vegan eiwitpoeder, een halve avocado, wat hennepzaad/lijnzaad en mixen maar! Ideale start van de dag of tussendoortje!

Ga jij het proberen? Ik ben benieuwd of jij dit kent?


Liefs, Yvonne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten