woensdag 9 augustus 2017

Sport Addicted - PUPA MilanoVandaag gaan we het hebben over een product dat elke sportieve vrouw zou moeten bezitten. Wie wil zich nou niet zelfverzerkerd voelen tijdens het sporten? Nog steeds komt het wel eens voor dat meiden aan mij vragen of ik  tijdens het sporten make-up draag. Het lijkt nogal een belangrijk en toch weinig besproken onderwerp onder de fitgirls.
Voor mij persoonlijk is dit zeer afhankelijk van het tijdstip dat ik ga sporten, maar ik kan je wel zeggen dat niets zo vervelend is als make-up dat van je gezicht afdruipt. Genoeg details.. Ik heb hier een handige oplossing die jou wellicht gaat helpen!

PUPA Milano
Tegenwoordig is sporten niet meer weg te denken  uit onze dagelijkse routine en daarom ontwikkelde PUPA een sportproof make-upcollectie die zelfs na een serieuze zwoegsessie in de gym heel mooi blijft zitten. Ik kreeg dan ook de vraag of ik speciaal voor de 'fitgirls' onder ons een aantal make-up producten wilde testen. Nu denk je misschien, heeft Yvon nu ook al verstand van make-up? Ik ben inderdaad geen make-up goeroe of expert, maar ik ben wel een echt meisje-meisje dat zich iedere dag opmaakt en zichzelf graag verzorgd. Toen ik klein was wilde ik eigenlijk altijd schoonheidsspecialiste of visagiste worden.. Mijn interesse ligt hier nog steeds en ik vindt het dus super leuk om zoiets te mogen uitproberen.


Sport Addicted Powder
De titel verteld het al.. maar ik ga het hebben over de sport addicted powder van Pupa Milano. Een heel fijn gebruiksproduct met een goede kwaliteit. Zelf gebruik ik altijd een finish poeder om de huid een goede basis te geven en een glanshuid te voorkomen. Deze poeder heeft een fluweelzachte structuur zonder dat het teveel dekt en de huid verstopt. Perfect in mijn ogen. Door de speciale formule is de poeder bestand tegen transpiratie en vocht. Ideaal voor het sporten, maar ik merk persoonlijk dat ik hem dagelijks gebruik, ook wanneer ik niet ga sporten. Gewoon omdat ik erg tevreden ben over de werking van dit product en het geen gepoederd hoofd veroorzaakt. Dit vindt ik belangrijk bij het dragen van make-up. Het moet er natuurlijk en verzorgd uitzien!

Ben je benieuwd geworden of wil je gewoon meer weten over de gehele sportlijn of producten van PUPA Milano? Klik dan even hier!

Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten