donderdag 1 juni 2017

Hotspot: He jij café Katwijk

Hotspot Alert! He jij café! Wie is er niet gek op?! Vooral nu de zon zich weer heerlijk laat zien. Ik bezocht dit leuke tentje midden in het centrum van Katwijk, vlak naast de zee. Gezond? Lees snel verder :)

Het bijzondere bij He jij café is dat bijna alles wat je in het restaurant ziet te koop is. Hoe leuk is dat! Ze inspireren graag jou als gast en het gebeurd dan ook regelmatig dat iemand met een vaas of stoel vertrekt. Bij He jij café doen ze aan goed, leuker en verantwoord snoepen. Van sausjes tot vlees; kok Carl maakt alles zelf. En dat was te zien. Ontbijt, lunch, catering en take away de hele dag wordt er gewerkt met verse en verantwoorde producten. Daarnaast kun je terecht voor een brunch, high-wine en diner op locatie.

Ik heb van de volgende producten gesnoept:


·       Salade met kippendijen

·       Broodje met gesneden biefstuk

·       Pompoen-zoete aardappelsoep


Je proeft vooral dat de producten vers bereid zijn, wat de smaak intens lekkerder maakt. Mijn favoriet is de pompoen-zoete aardappelsoep. Puur, gezond en om te smullen. Kun je vast op de foto's wel zien. Een aantal recepten van He jij zijn te vinden op de website hejij.com Een leuke aanrader om ook eens thuis te proberen.

Je kunt He Jij vinden op het volgende adres:
Zuidstraat 1, Katwijk ZH


Wie uit de buurt gaat een kijkje nemen?

Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten