vrijdag 29 november 2019

PODCAST 4 - Gezondheid vs Killerbody - De mogelijke gevolgen van een (te) streng leefpatroon?!

PODCAST 4 - FOCUS OP GEZONDHEID! Zoals jullie weten is mijn persoonlijke doel het afgelopen jaar voornamelijk gericht geweest op gezondheid ipv ‘het uiterlijk’. Ik sport en eet gezond om mezelf mentaal en fysiek goed te voelen. Bewuste keuzes en een bewust leefpatroon zonder obsessief door te slaan. 

Deze kijk is in het verleden weleens anders geweest. Ik werd door te streven naar het ‘perfecte’ niet gelukkiger en ook werd ik wakker geschut door gezondheidsklachten die in een later stadium pas ontstonden. Het gevolg van een (te) streng leefpatroon .Tevens had ik te maken met de borrelia bacterie wat duid op de ziekte van lyme. Beide factoren zette mij aan het denken en maakte mij nog meer bewust. Dit heeft mijn dagelijkse keuzes wel degelijk positief veranderd en dat wil ik jullie ook meegeven. 

Als jij denkt dat een bepaald fysiek je gelukkiger gaat maken dan raad ik het aan Connect & Grow podcast 4 te gaan luisteren. Ik leg hierin uit welke negatieve gevolgen zoals bijv. een disbalans in hormonen, onbedoeld gewichtstoename, stemmingswisselingen en het ‘jojo-effect’ etc. ontstonden en hoe lastig het kan zijn om hier uit te komen. Ik deel mijn ervaring, vertel wat ik momenteel doe én heb gedaan om dit aan te pakken en geef daarbij praktische tips om toe te passen. 
Interessant voor elke ‘diëter’, fanatieke sporter of ieder die gezondheid in het algemeen interessant vind en meer wilt leren. 

Ga jij hem hier luisteren? 

#connectengrowpodcast 

Liefs, Yvonne


Geen opmerkingen:

Een reactie posten