donderdag 2 november 2017

Predator natural edurance drink

Predator Endurance.. een gezonde energieboost voor iedereen! Jullie hebben dit misschien al voorbij zien komen op mijn Instagram @fitfoodhealthyvonne maar vandaag ga ik jullie wat meer vertellen over dit erg gezonde drankje. Net energy? Niet letterlijk, want schijn bedriegt.. waarom? Dat lees je vandaag.


Predator als gezonde vervanger

Predator is geen energy drink, maar s'werelds eerste natuurlijke endurance drink. Het is eigenlijk gemaakt om iedereen van de energiedrankjes af te houden. Het is dé perfecte vervanger en daarmee in mijn ogen een grote aanrader voor iedereen die verslaafd is energie drank of dit gewoon graag drinkt. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, maar energie drinks zoals Redbull etc. zijn zo slecht voor de gezondheid. Er zit werkelijk niks in dat de gezondheid bevorderd en het zorgt ook nog eens voor enorme hoge pieken van de bloedsuiker. Dat betekend energie op korte termijn waarna het lichaam daarna gelijk weer extra 'inkakt'. Willen we natuurlijk niet. Het negatieve effect van deze hoge dosering suiker en toevoegingen hoef ik natuurlijk niet aan jullie uit te leggen.Waarom Predator?
Predator is in dit alles wel geslaagd. Geen calorieën, geen chemische toevoegingen, geen cafeïne, het helpt de bloedsuiker spiegel stabiel te houden en bevat maar liefst 12 toegevoegde vitaminen en mineralen zoals B-vitamines, vitamine C, vitamine E, biotine, folate, magnesium en potassium.
Daarnaast is de smaak erg goed. Vooral koud is het een heerlijk verfrissend drankje en makkelijk om onderweg mee te nemen. De opvallende blikjes zijn te koop in twee verschillende smaken: Peach & Apple en Blackcurrant & Mangosteen. Predator is hier te koop online en binnenkort ook in veel sportscholen en op middelbare scholen.

Wat doen adaptogenen in Predator?
Naast bovenstaande ingrediënten bevat Predator adoptogenen. Adoptogenen zijn eigenlijk organisch-botanische extracten (kruiden en wortels) zoals Suma root, Leuzea root, Rhodiola rosea en Garcinia Cambogia die ervoor zorgen dat het lichaam beter kan omgaan met stress en belasting van het lichaam zowel mentaal als fysiek. Ze helpen het lichaam beter in balans te krijgen, de rust terug te vinden en geven daarom de juiste zet motivatie die af en toe nodig is.

Predator verhoogd de intensiteit tijdens het trainen en helpt het lichaam sneller te herstellen. Dit door onder andere magnesium en potassium die invloed uitoefenen op de spieren en kwaliteit van spiergeleiding en spierherstel. Tevens verhoogd de focus zonder dat je daarna een enorme (Sugar) crash ervaart. Hierdoor ben je meer geconcentreerd bezig, voel je jezelf fitter en kun je langer doorgaan met sport, werk, school of andere activiteiten. Win-win situatie!

Ik hoor graag of jullie dit ook gaan proberen!

Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten