donderdag 27 juli 2017

Vitamine C treatment - Huidmedzorg

En daar lag ik weer.. Ik heb wel eens eerder over mijn behandeling bij Huidmedzorg geschreven, maar deze keer laat ik jullie graag kennis maken met een nog vrij nieuwe behandeling daar. De vitamine C boost behandeling. Vorige week woensdag ging ik weer bij Huidmedzorg in Wassenaar langs en werd ik heerlijk in de watten gelegd door mijn vriendin en Huidtherapeut Bianca die daar werkzaam is. Naast ontspanning ook nog eens super gezellig!
Voor ieder die mijn vorige post hierover gemist hadden.. Huidmedzorg is een verzorgingskliniek waar gespecialiseerde huidtherapeuten werkzaam zijn. Zij voeren uiteenlopende behandelingen uit zowel cosmetisch als medisch.

De behandeling
Zoals ik net al beschreef kreeg ik dus een vitamine C treatment, oftewel een lifting cellular lijn behandeling. Deze is er om de huid, het weefsel en de collageen opbouw te verstevigen wat helpt voor een gladder en gelijkmatige teint van de huid. Dit is vooral tijdens de zomer extra belangrijk als booster voor de huid na al die zonnestraaltjes. Dat de zon helaas slecht is voor de huid hoef ik jullie waarschijnlijk niet meer uit te leggen.
De gebruikte stappen en producten in mijn behandeling:
 • Doctor Babor detox lip cleanser
 • Doctor Babor Rebalacing liquid
 • Doorbloedingsmasker
 • Peeling liquid
 • Doctor Babor AHA 10+10 peeling gel 
 • Ultrasonic skin activator: met hyaluronzuurgel + Aloë Vera als geleider ->Voor activering van de huid 
 • Vitamine C ampul 
 • Massage rug, nek, gezicht: wangen, ogen en het voorhoofd
 • Masker
 • Oog crème en dagcrème 
 • Het verven van de wenkbrauwen 
Wat is vitamine C precies voor de huid?
Dat ik als diëtist vertel dat vitamine C goed voor het lichaam is, is niet heel onlogisch, maar wat doet vitamine C als werkzame stof bij de huid? Een vitamine C serum zoals ze deze bij Huidmedzorg van het merk doctor Babor hebben ondersteunt de huideigen collageenproductie en dient ter bescherming tegen door het milieu veroorzaakte oxidatieve huidbeschadigingen. Dit is waarom het de teint van de huid gelijkmatiger, steviger en stralender maakt. Oftewel een mooi en sprankelend huidje zoals wij deze allemaal willen.
Wat is Ultrasonic?

De Ultrasonic is een handmatig massage apparaatje dat Bianca bij mij gebruikte tijdens de behandeling. De ultrasone micro massage leidt tot verschillende positieve effecten waardoor de huid perfect wordt voorbereid op de opname van werkzame stoffen. De geleidingsgel bestaat uit hyaluronzuurgel en aloë Vera. De ultra sone trillingen zorgen voor een diepe afgifte van het Hyaluron. Dit zorgt voor een optimale vochtbalans in de huid.
Zoals je kunt lezen was het weer een heerlijke behandeling waardoor ik volledig ontspannen de deur uit ging. Ook was mijn huid natuurlijk mega zacht en zie je echt verschil in huid conditie. Mijn huid ziet er minder grauw en stralender uit. Hier ben ik natuurlijk erg blij mee. Over een aantal weken ga ik zeker weer terug.


Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten