maandag 9 mei 2016

Sport bh favorites















Vandaag ga ik het hebben over mijn favorieten. En jawel, mijn favoriete sport bh’s van dit moment. Ik weet dat dit namelijk nogal een lastige zoektocht kan zijn. Een sport bh moet voor de vrouw aan nogal wat eisen voldoen. Zeker wanneer ‘ze’ wat groter zijn, is het belangrijk dat de bh voldoende ondersteuning biedt. Daarnaast zijn en blijven wij natuurlijk vrouwen die er graag goed uit zien. Ook tijdens sporten. Je weet maar nooit wanneer de man van jou dromen langs loopt;) De echte huis tuin en keuken sport bh is niet echt fashionable en allang geweest. Tegenwoordig zijn er gelukkig genoeg merken die ons daarin goed begrijpen. Een mooie top geeft namelijk net die extra zekerheid, die jij tijdens het sporten wel kunt gebruiken.

Kortom; het moet dus goed zitten, voldoende ondersteuning geven en ook moet de bh er leuk uit zien. Nou kan ik best een heel wat leuke merken opnoemen, maar vandaag heb ik slechts een selectie voor jullie op een rijtje gezet. Hopelijk maakt dit het winkelen iets gemakkelijker. Goed excuus om weer is iets te shoppen.

Ik heb deze keer btw niet gekozen voor eigen foto’s, maar foto’s van het merk zelf. Op deze manier vond ik de bh’s net even wat mooier en duidelijker te zien.
Under Armour

We beginnen met een basic. Deze moet je natuurlijk in de kast hebben hangen. Gewoon een zwarte sport bh, die goed ondersteunt. Zelf vindt ik deze van Under Armour erg prettig. Je kunt hem per cup maat bestellen en ook is hij in andere kleuren verkrijgbaar. Daarnaast heeft deze bh een vrouwelijke v-vorm die hem toch net even anders maakt. Deze kun je hier vinden. http://www.underarmour.nl/nl-nl/beha-ua-alpha-plunge/1259953.html

Esprit
Bij deze sport bh wordt ik alleen al getrokken door de kleur. Ik ben echt gek op pastel tinten. Vooral dit kleurtje blauw/groen. Aqua green om precies te zijn. Ik zie het al helemaal voor me. Vooral wanneer je lekker bruin bent. Dan staan dit soort kleuren altijd prachtig. Daarnaast vindt ik de achterkant van dit model erg mooi. Het geeft net dat extra speelse effect. Wist je trouwens dat Esprit nog veel meer leuke sportkleren heeft. Voor een nette prijs kun je een heerlijk comfortabel outfitje scoren. Te bestellen via: http://www.esprit.nl Even doorklikken naar de sportcollectie en verschillende collecties laten zich zien. Vooral ook voor vrouwen die niet teveel willen opvallen, maar toch wel willen stralen.



H&M
Ja, we kunnen er met z’n allen geen genoeg van krijgen. H&M blijft leuk in de collectie sportkleren. Betaalbaar, kleurrijk en hip. Niet alles is van even goede kwaliteit, maar de bh’s zijn echt top. Ik heb heel wat verschillende vormen en kleuren in de kast liggen. Je hebt bh’s met ondersteuning, maar ook bh’s die daarin wat minder sterk zijn. Dit model zit erg fijn, sluit mooi aan en geeft voor mij persoonlijk voldoende ondersteuning. Natuurlijk te bestellen via www.hm.com



Nike
Deze mag natuurlijk niet ontbreken. Een tikkeltje duurder als H&M, maar zeker ook het geld waard. Je kunt hem 100 keer wassen, en alsnog blijft die mooi rood. Hoe vet is deze kleur?! De kwaliteit is goed en daarnaast zijn ze vaak bedrukt met toffe prints. Ook biedt deze bh erg veel ondersteuning. Fijn voor in de sportschool, maar al helemaal voor tijdens het rennen.
Röhnisch

Ja, dit merk zien jullie vaak genoeg bij mij voorbij komen. De sport bh’s van dit merk zijn zo vrolijk. Daarnaast vindt ik het fijn dat ze zijn voorgevormd. Het zit goed strak, maar niet té. Het geeft geen benauwd gevoel tijdens het bewegen, wat ik bij veel andere bh’s altijd wel ervaar. Dit model is ook wat hoger bedekt, waardoor je met bukken niet zo naar binnen kan kijken. Erg fijn! Te bestellen via http://www.rohnisch.com/



Dit waren mijn favorites. Heb jij nog aanrader? Laat het mij weten, ik hoor het graag!
Liefs, Yvonne





2 opmerkingen:

  1. yesss de Pura Vida Tops van Spirit of MO :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Under Armour vind ik erg fijn! Maar voor de prijs hobbel ik toch vaker even naar de H&M, haha. :)

    BeantwoordenVerwijderen