maandag 16 november 2015

Biefstuk met spitskool




















Jaaaaa.. af en toe heb je dit gewoon nodig.
Biefstuk! Zo lekker..
Het is goed om af en toe een stukje rood vlees te eten.
Rood vlees bevat namelijk het gezonde mineraal ijzer.
Zeker vrouwen hebben hier nog wel eens een tekort aan.
Dit simpele gerechtje is een gezonde maaltijd en hier gemaakt zonder koolhydraten.
Deze kun je natuurlijk wel zelf toevoegen.
Denk hierbij aan zilvervliesrijst, volkoren pasta of zoete aardappel. 
Allemaal gezonde keuzes die heel goed in een dieet passen. 

Ingrediënten:
100 gram biefstuk
Spitskool
Tomaat
Sugar snaps 
Champignons
Knoflook (vers of in poeder vorm)

Bereiding:
-Neem een wok pan op hoog vuur en doe hier wat olijfolie/kokosolie in 
-Wok hierin de biefstuk gaar
*Dit kun je doen zolang dat je zelf lekker vindt 
-Snijdt ondertussen de tomaat en de champignons
-Haal de biefstuk daarna uit de pan en leg het even te rusten op een bord 
-Voeg de sugar snaps aan de pan toe 
-Daarna kunnen ook de spitskool, tomaat en champignons gewokt worden 
-Voeg als laatste de knoflook toe 
*Eventueel kun je nog wat saus (bijvoorbeeld soja of oester) naar smaak toevoegen

Enjoy! 

1 opmerking:

  1. I am very impressed with your post.
    Your blog is extremely brilliant.
    Quality contents and effective
    tips are here. Thank you so much
    for sharing with us.
    urgent care brooklyn heights

    BeantwoordenVerwijderen