Pagina's

dinsdag 7 juli 2015

Carpaccio met quinoa en groente

























Carpaccio.. bijna op iedere kaart in een restaurant wel te vinden. 
Maar heb je dit ooit gegeten met quinoa?
Volgens mij niet..
Vaak word het aangeboden met brood of als een salade, maar waarom niet gebruiken in je avondmaaltijd.
Ik vond deze combinatie heerlijk.
Snel ook proberen dus!


Ingrediënten voor 1 persoon:
100 gram Carpaccio
50 gram quinoa
1/4 courgette
1 tomaat
pijnboompitjes

Bereiding:
-Kook de quinoa zoals op de verpakking staat aangegeven.
-Snijd ondertussen de courgette en tomaat en bak dit even in een pannetje gaar. 
-Voeg eventueel wat zout en peper naar smaak toe. 
-Als de quinoa klaar is kun je het samen met de groente op een bord leggen. 
-Bak de pijnboompitjes nog even een beetje bruin in de pan en voeg ze toe aan de quinoa. 
-Als laatste kan de carpaccio erbij. Eventueel kun je deze nog wat kleiner snijden. 
En klaar is je snelle maaltijd. 

Geniet ervan!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten