Pagina's

woensdag 8 april 2015

Bananenbrood met chocolade eiwit poeder en noten


























Iedereen kent hem ondertussen wel.. De bananenbrood!
Nog steeds favoriet bij veel mensen. 
Er zijn zoveel variaties mogelijk. 
Zelf maak ik vaak de simpele variant, maar dit keer wilde ik wat anders.
Ik gebruikte mijn heerlijke Chocolate Nut Impact whey van My Proteïn. 

Wat is die eiwitpoeder toch lekker!!
En in dit recept helemaal. 
Geniet van dit gezonde tussendoortje. Warm is die echt heeeerlijk!!!

Ingrediënten:
90 gram Ultra fine oats (je kunt ook je havermout even door de blender halen)
40 gram Kamutmeel (Je kan ook amandelmeel gebruiken)
2 grote bananen
3 eieren (waarvan 2 eiwitten)
1,5 Chocolate Nut eiwitpoeder(je kunt ook gewone chocolade whey gebruiken)
20 gram cashewnoten
20 gram amandelen
1,5 tl bakpoeder
2 tl kaneel
Zoetstof/stevia
Kokosolie

Bereiding:
1. Verwarm de oven voor op 180 graden
2. Verpulver de havermout samen met de kamutmeel in een blender of met een staafmixer.
3. Voeg de bananen en de eieren toe en mix tot glad beslag.
4. Voeg de kaneel, het bakpoeder en het eiwitpoeder toe en mix nogmaals. 
5. Roer vervolgens met een lepel de cashewnoten + amandelen er doorheen. 
6. Vet de bakvorm even in met kokosolie.
7. Doe het beslag in de bakvorm en bak de cake voor ongeveer 40 minuten in de oven gaar. 
Eet Smakelijk!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten