vrijdag 18 augustus 2017

Volg het licht en verbrand 1000 calorieënVolg het licht en verbrand 1000 calorieën In een notendop: een leuke, intensieve workout in een speelse setting. Met knipperende en gekleurde lichten op de vloer lijkt Prama op een hightech-speelkamer. Maar de high intensity interval workout is geen kinderspelletje.


Super snel calorieën verbranden
De lichten op de vloer en de muren worden aangestuurd door software en een reusachtig scherm telt jouw 45-seconden-interval. Je oefent eigenlijk tegen de computer. Deze bepaalt het tempo op basis van jouw inspanning. Je speelt spel “volg het bewegende licht”. Intussen zweet je genadeloos en verbrand je super snel calorieën.

In een ronde word je uitgedaagd om een bergbeklimmer uit te hangen. De lichten veranderen pas als je er op de juiste manier op de lichten stampt. Een les bestaat uit drie ronden, met twaalf redelijk eenvoudige oefeningen, waarna je uitgeput op de grond neervalt. In korte tijd verbrand je op deze manier super snel calorieën en werk je keihard aan je conditie. En dat is toch het uiteindelijke doel? Dan is het ook geen probleem dat een computer ons vertelt wat we moeten doen.

PRAMA in Nederland
Prama is op het moment een grote trend. Door de extreme interactiviteit werkt je aan snelheid, behendigheid, kracht, flexibiliteit en coördinatie. Fitnesscentra van New York tot Dubai bieden deze lessen aan. Ook in Nederland kun je terecht voor deze vernieuwende manier van bewegen. Plekken waar je nu een les kunt volgen is o.a. in Utrecht, Lopik, Veghel.

Prama is uniek omdat je het met grote groepen of kleine groepen kunt doen. Het is geschikt voor alle leeftijden en alle niveaus van intensiteit. Ben je een beginner of juist al een heel ervaren sporter, het is leuk voor iedereen. Bovendien ontstaat er een hele bijzondere sfeer in het donker met alleen de gekleurde lichten die bewegen.

PRAMA 3.0
PRAMA 3.0 is een totaalconcept voor interactieve functional training. De complete inrichting bestaat uit interactieve vloeren met sensoren en led-verlichting. De verlichting is compleet gesynchroniseerd met geluid en beeld in de trainingsruimte. Pavigym levert voor interactief sporten, behalve een uitstekende vloer en techniek, ook compleet uitgewerkte fitness trainingsconcepten en marketingmateriaal. De interactieve vloeren bestaan uit sensoren. Dit geldt ook voor de wanden. De sensoren reageren op aanraking. Op die manieren kunnen uw sporters op een unieke wijze aan hun workouts werken.

Ben je op zoek naar een leverancier van het concept PRAMA van Pavigym? In Nederland is dat Overdevest.com.


Liefs, Yvonne

Geen opmerkingen:

Een reactie posten